ENDRI KAJSIU/ Të gjithë kundër Metës

May 26th, 20200100 Është fakt se sebebi i çdo krize politike që nga 22 Korriku i 2016-ës (kur u votuan më 140 vota ndryshimet kushtetuese), ka qenë reforma në drejtësi dhe...

MERO BAZE/ Një teatër pa godinë

May 25th, 2020046 Aleanca për Teatrin, i ka kërkuar sot Lulzim Bashës, të mbajë premtimin për lista të hapura dhe një sistem propocional kombëtar. Kërkesa e pazakontë vjen nga...
Page 4 of 627...23456...