MERO BAZE/ Asgjë pa lekë!

Dhjetor 18th, 20180 Nga Mero Baze Lulzim Basha ka lënë përshtypjen se ka nxjerrë “thonjtë” gjatë një interviste në Report Tv. Ka sulmuar televizionin ku fliste, ka...

ARTUR AJAZI/ Ervin, digje mandatin!

Dhjetor 18th, 20180 Nga Artur Ajazi Ervini sërish ka dalë flamurtari i nismave dhe ideve “inovatore” brënda PD, duke propozuar së fundi por pa sukses “djegjen e mandateve e...

BEDRI ISLAMI/ Studentëve

Dhjetor 18th, 20180 Nga Bedri Islami Po bëhen dy javë që nga protesta juaj dhe kjo është herë e parë që një lëvizje kaq masive gjen njëherësh edhe miratimin e të...

SILVANA TOSKA /Krisja!

Dhjetor 18th, 20180 Në një artikull të kohëve të fundit–“Sharmi i vërtetë i demagogut gënjeshtar”– dy sociologë analizojnë arsyet përse dikush si Donald Trump gëzon...
Page 1 of 406123...