FRROK ÇUPI/ Shtatzëna shikon gra me barrë

January 19th, 2022020 Ka plasur keq… Njëri thërret ‘vrasës’, tjetri ‘sfurqet’, i treti ‘gazin e snajperë’ dhe ‘brava’. Akuza pa fund dhe të egra fort. Këta në PD sapo...

ASTRIT PATOZI/ Të gjitha në një ditë…

January 17th, 2022020 Ndërkohë që Sulltani i Turqisë pritej me nderime të larta në Tiranë, Presidenti i Shqipërisë, pothuajse i braktisur prej të gjithëve, kishte vajtur të qante...

ENVER ROBELLI/ Vetëm Shqipëria hesht…

January 17th, 202207 Vetëm Shqipëria hesht… Dje Ambasada e Francës në Twitter shkroi: “23 vjet më parë në Reçak u vranë 45 civilë të pafajshëm. Drejtësia duhet të...
Page 3 of 78612345...