ELISA SPIROPALI/ Populli është si Zoti

January 21st, 2022017 Populli është si Zoti, vonon, por nuk harron! Herët a vonë, do të ketë një përgjigje të plotë për atë që ndodhi në 21 janar, kur pushteti okult dha...

ILIR METAJ/ 21 janari i Lulzim Berishës

January 21st, 2022029 Në këtë jetë, ndodh shpesh që njerëzve u bashkohen rrugët nga miqësia, ose u ndahen përgjithmonë nga urrejtja. Bashkimet sikurse dhe ndarjet janë...

FATMIR XHAFAJ/ Përtej tymit… ka sfida

January 21st, 2022013 Tymnaja politike e bravave, levave dhe megafonëve rreth tyre, duket se do të vazhdojë edhe për shumë gjatë të dominojë skenën politike, mediatike dhe...

ARTUR AJAZI/ PD po shkon drejt ndarjes?

January 19th, 202206 Mendimi për një ndarje të mundshme të PD-së, po shprehet dhe promovohet hapur ditët e fundit në çdo ambient mediatik.Në dukje të parë si një “ide...
Page 2 of 7861234...