EDMOND TUPJA: Rrofshin nevojtoret!

December 11th, 2017030 Para nja dy javësh kisha vënë re se në tregun e vogël fshatar, diku gati buzë rrugës “Mine Peza”, krejt të rinovuar nga Bashkia e kryeqytetit tonë të...

ASTRIT PATOZI: Mos i trego bilbilit pyllin

December 9th, 2017034 I dashur timonier Kërkoj ndjesë që e mora vesh me vonesë lajmin për fishkëllimat e djeshme në Pallatin e Sportit. Më falet, gjithësesi, dhe jam i justifikuar...
Page 490 of 515...488489490491492...