DR. DORIAN KOÇI/ Shqiptari në Maltë

April 17th, 2018054 Mes tablove të shumta të Romantizmit Europian që pasqyrojnë vende dhe popullsi egzotike spikasin dhe tablotë të viseve shqiptare dhe të personazheve me veshje...
Page 489 of 636...487488489490491...