ILIR METAJ/ Ju bastardë pa zemër!

March 4th, 20209160 E kush mund të thotë se Toka është pronë e tij absolute? E kush mund të thotë se Toka është produkt i tij dhe jo ai produkt i Tokës? E kush mund të thotë...
Page 6 of 14...45678...