BEDRI ISLAMI/ Ngërçi i opozitës

Janar 12th, 20190 Bedri Islami/ Nuk e di ndonjë rast tjetër kur opozita shqiptare të jetë gjendur në një nivel kaq të mjerueshëm dhe, njëkohësisht, kaq të pabesueshëm. Edhe...
Page 1 of 21123...