ARIAN GALDINI: Bursa e politikës...

October 22nd, 2017079 Dal nga dera e shtepise dhe ne ashensor jemi bashke me fqinjin e deres perballe. Miremengjesi Gimi - i them une... Gjes, gjes - pergjigjet Gimi. Dukesh me...

ILIR ZELA: Tek pragu i derës sonë...

October 22nd, 2017083 Guy Verhofstadt sjell ne mendje ate çfare do iu ofronte britanikeve sipas mendjes se gjere te Margaret Thatcher pjesemarrja ne Europen e Bashkuar. "Mendoni cfare...
Page 693 of 695...691692693694695...