ILIR YZEIRI/ Enveristët e PD-së

May 7th, 2018089 Para disa ditësh në Macerata të Italisë u shfaq një video në të cilën disa fëmijë shiheshin duke qëlluar me shkop një figurinë të madhe të varur nga...

Problemet ligjore të Presidentit Trump

May 6th, 2018049 Jim Malone/ Presidenti Donald Trump duket se po irritohet gjithnjë e më tepër nga sfidat e tij ligjore të cilat po tërheqin vëmendjen nga arritjet ekonomike dhe...

Bukë dhe cirk

May 6th, 2018041 Nga André Dao/ Për pothuaj 500 vite, qytetarët e Romës i zgjidhnin udhëheqësit e tyre. Strukturalisht, demokracia romake ishte në fakt më patrice se sa...

Jepu të mirëve dhe merrua të këqinjve?

May 6th, 2018069 Projektbuxheti i Komisionit Europian perceptohet si anomali në ato vende lindore të BE-së, që perceptohen si shtetet e Vishegradit. E megjithatë Europa Lindore e...
Page 478 of 654...476477478479480...