Edhe socialist, edhe i pasur?

May 1st, 2018051 Nesrine Malik, The Guardian/  Në mes të shekullit të 20-të, në shumë vende të Afrikës koloniale dhe në botën arabe nisi të zhvillohet një lëvizje...

FOTOT/ Si festohej 1 Maji në komunizëm

May 1st, 20180144 Andon Dede/ Sikur nuk më besohet që, qysh nga përmbysja e Diktaturës kaloi një çerek shekulli. Ata që u lindën atë dhjetor të ’90-s, jane tashmë 27...

ARTAN LAME/ I.V

May 1st, 2018061 Sot është 1 Maj, festa e puntorisë. Puntorë s’ka më po festa u ka mbetur. Dhe, meqë kjo festë ish vërtet e tillë vetëm në kohën që shkoi, po e kujtoj me...
Page 477 of 644...475476477478479...