Gafa publike e Armand Dukës

April 26th, 20180105 Nga Fation Shehu/ Ish-presidenti i FSHF-së, Armand Duka vazhdon të bëjë gabime publike, sidomos në aspektin juridik. Normalisht, nga kualifikimi edukativ, nuk...

Mediat në kthetrat e autokratëve

April 26th, 2018035 Volker Wagener/ Europianëve u pëlqen roli i më të mirit në klasë. Lirinë e kemi të shenjtë, edhe lirinë e medias, ku ka shumë probleme, sidomos në Europën...

Me Dritëroin dhe Kadarenë në kafe...

April 26th, 2018046 Zija Çela/ 1 Kur u bë përurimi i librit me tregime “Njerëz të krisur” të Dritëro Agollit, në sallën e ish-Lidhjes së Shkrimtarëve ligjëroi...

BEDRI ISLAMI/ Lobingu i Bashës

April 26th, 2018080 Kreu i PD-së, më saktë, i shqupasve demokratikas, disa ditë më parë ishte në Berlin. Ai u takua me sivllezërit e tij politikë të CDU-së dhe deklaroi se...

Emmanuel Macron, kundërhelmi për Trump

April 26th, 2018039 Michael Knigge/  Vizita e zgjeruar e Emmanuel Macron në SHBA ishte e ndarë në dy pjesë: Në qendër të pjesës së parë ishte vetë presidenti francez dhe...
Page 476 of 637...474475476477478...