Shantazhi i fundit ndaj Vetingut

April 28th, 2018056 Mero Baze/ Ka disa ditë që po përpiqet të krijohet një klimë shantazhuese mbi procesin e Vetingut, duke kërcënuar me dorëheqje masive gjyqtarësh apo...

Monika e Kamboxhias apo Monika e Dibrës?!

April 28th, 20180265 Anri Bala/ Rastësisht, duke bërë një kërkim në rrjet, për një video të famshme të Monikës së Dibrës, më doli përpara fotografia e një vajze të re e...

Centrizmi i Macron po vihet në udhëkryq

April 27th, 2018038 Arthur Goldhammer/ Si kandidat për presidencën franceze më 2017, Emmanuel Macron shpesh mburrej që ai nuk ishte “as i djathtë dhe as i majtë”, duke e...

Pse jemi kaq të obsesionuar me vdekjen?

April 27th, 2018644  Antonia Macaro/  Memento mori – ftesa për të reflektuar mbi vdekshmërinë tonë – kanë qenë të zakonshme gjatë gjithë historisë. Dy tradita të lashta...
Page 475 of 638...473474475476477...