BE kundër Facebook dhe Twitter

February 20th, 2018059 BE i ka kritikuar ashpër rrjetet sociale Facebook dhe twitter: sipas Komisionit të BE ato nuk i respektojnë sa duhet ligjet për mbrojtjen e të dhënave të...