ARTUR AJAZI/ Ku po shkon kjo PD?

October 9th, 2018067 Nga Artur Ajazi Gjithkush e shikon dhe e dëgjon çdo ditë, se si e vetmja parti politike tek e cila 30 vjet më parë, shqiptarët varën shpresën e madhe sa deti,...
Page 31 of 34...2930313233...