Rrugët, arnat si model mirëmbajtjeje

April 21st, 2018256 Nga Nertila Maho/  Shqipëria sot ngjan me një kantier ndërtimi, ku një pjesë e mirë e rrugëve të nisura që në qeverisjen “Berisha”, kanë mbetur të...

PETER STURM/ Problemi korean

April 21st, 2018044 Amerika dhe Koreja e Veriut flasin direkt me njëra-tjetrën. Ky padyshim që është përparim, por është ende shumë larg paqes për gadishullin verilindor aziatik,...
Page 483 of 637...481482483484485...