JETA DEDJA: Bamirësitë e fundvitit

December 28th, 20170164 Kemi hyrë në sezonin e dhënies dhe marrieve. Është goxha biznes po ta mendosh, marketing po e po, madje dhe politikë. Aq sa harron pjesën e kënaqësisë së...

SKËNDER MINXHOZI: Viti i Çadrës

December 27th, 2017036 Është mbyllur një tjetër vit shqiptar dhe ne e kemi ende plot stomakun me ngjarjet e bujshme që prodhuan 12 muajt që po lemë pas. Ndërrim koalicionesh, protesta...
Page 481 of 517...479480481482483...