ANRI BALA: Dy dilemat për Kryeprokurorin

December 11th, 2017237 Mirë me Llallë… e mirë pa Llallë! A e dini pse? Sepse Llalla si frikacak, të kujton një shprehje famëkeqe, që përvëloi shpirtrat dhe boshatisi xhepat e...
Page 466 of 492...464465466467468...