PËLLUMB KULLA/ Përgëzime, Alketa

February 10th, 20200326 Unë ndjeva një kënaqësi të madhe aty dy netë më parë, kur ti kurrorëzove një ambicje të bukur dhe e bëre atë më së miri. Sinqerisht gëzoj tok me ty,...
Page 1 of 9123...