MIRA KAZHANI/ Bravo studentët!

December 7th, 20182949 Nga Mira Kazhani/ Ka një lajm të mirë pas gjithë atyre që Skënder Minxhozi i quante yçkla dhe ai ka emrin “student”. Po, për herë të parë, ndoshta...
Page 13 of 14...11121314