ARDIAN VEHBIU/ Vajza të ndaluara

March 12th, 2018062 Në vitet 1950-1980, kur të paktën në qytetet e mëdha vajzat kishin dalë, në masë, nga shtëpia në rrugë – ende nuk ish dihej mirë se ku do të takoheshin...

AIDA CAMA/ Shqipëria, Evropa dhe droga

March 12th, 2018044 Korridori ballkanik dominon drogën që hyn në Evropë nga Lindja dhe shqiptarët janë pjesë e bandave kriminale të trafikimit të drogës në shumë pjesë të...
Page 533 of 639...531532533534535...