ARIAN GALDINI: Bursa e politikës...

October 22nd, 2017058 Dal nga dera e shtepise dhe ne ashensor jemi bashke me fqinjin e deres perballe. Miremengjesi Gimi - i them une... Gjes, gjes - pergjigjet Gimi. Dukesh me...
Page 513 of 516...511512513514515...