EDISON YPI/ Kam te puna...

February 20th, 2018063 Kam te puna gjithçka që lypset për të ndrequr biçikletën, sobën, rubinetën, këpucët; çelësa, kaçavida, llamarina, çekiça, sholla, lëkura, ngjitëse,...

MARTIN MUNO/ Kryengritja e viktimave?

February 20th, 2018023 14 nxënës dhe tre mësues të Marjory Stoneman Douglas High School në Parkland duhet të vdisnin ditën e Shën Valentinit, sepse një nxënës i armatosur rëndë...
Page 423 of 503...421422423424425...