EDMOND TUPJA: Pushtetarët dhe shqipja

November 13th, 20170113 Nuk e kam fjalën për sh qipen, pra për shpendin krenar që figuron në flamurin tonë kombëtar. E kam për gjuhën shqipe, e cila po e sheh veten të dhunuar jo...
Page 777 of 786...775776777778779...