LULJETA PROGNI: Qejfet e atij parrizi

October 26th, 2017086 Ishte në pritje të dekretimit si ministër i kulturës në prill të vitit 1998, kur Edi Rama foli për herë të parë për atë hap të guximshëm që kishte...

EDI OGA: Dhamë… lajmet!

October 26th, 2017081 Kryeministri nuk u tall me dhe sulmoi gazetarët, ai u tall me dhe sulmoi disa të rinj me mikrofona në dorë që synojnë të bëhen kryeredaktorë, drejtorë...

ENKELEJD LLANAJ: Autokritika për Turpin

October 25th, 2017089 Çfarë cituam ne gazetarët që kryeministri na bëri për turp? Prokuroria e krimeve të rënda: Kemi prova se Saimir Tahiri ka lidhje me trafikun e lëndëve...
Page 542 of 547...540541542543544...